Atelier Floramar Bloemschikken in Almelo

Atelier Floramar | Voor alle dagen die om bloemen vragen!

Over Atelier Floramar Bloemschikken

Atelier Floramar Bloemschikken valt onder de rubriek bloemist in Almelo.

Atelier Floramar; wat nu een professionele atelier is, is ooit ontstaan vanuit een kleine passie die Marjoke aan de eethoek uitvoerde. Inmiddels is Marjoke Schumer al 3 jaar trotse eigenaar van deze Atelier Floramar, een kleine atelier aan huis in Almelo.

Atelier Floramar vind het fantastisch om de bloemen te kunnen verzorgen die een speciale dag net iets specialer maken. Atelier Floramar maakt bloemstukken voor verschillende momenten; voor uw eigen gelegenheid, voor bruiloften en voor een uitvaart.

Atelier Floramar biedt ook verschillende workshops aan. Naast bloemen voor alle dagen die om bloemen vragen, kan je zelf leren hoe je een mooi bloemstuk maakt. Workshops zijn leuk voor een gezellig uitje met vriendinnen, met familie of voor een vrijgezellenfeestje.

Seizoenworkshop: In deze workshop werken jullie met materialen afgestemd op het seizoen. De workshop duurt ongeveer 3 uren en onder het genot van een hapje en drankje maak je een bloemstuk.

Zijde workshop: In deze workshop werken jullie met materialen afgestemd op jouw smaak, denk aan kleurenschema of bepaalde vormen. In 3 uren maak je een persoonlijk bloemstuk. De prijs vanaf €35,- is exclusief schaal of vaas. Een schaal of vaas van Atelier Floramar, word het bedrag iets meer.

Kleine workshop: In deze workshop maak je in ongeveer 2 uren, een bloemstuk van een combinatie van verse en natuurlijke materialen die je ook weer kan afstemmen op de kleuren die jij mooi vindt onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers.

Wanneer jij een eigen schaal of vaas meeneemt, is het belangrijk dat jullie de grootte van de schaal/vaas van te voren bespreken i.v.m. de hoeveelheid materialen.

Atelier Floramar maakt onder andere gepersonaliseerde bloemstukken voor:

- Bruidswerken

- Bloemstukken

- Grafwerken

Maar ook voor feesten, jubilea, verjaardagen of gewoon om zomaar iemand te verassen, maakt Atelier Floramar gepersonaliseerde bloemstukken.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Atelier Floramar Bloemschikken uit de rubriek bloemist uit Almelo is gevestigd aan de Markgravenweg 24 in Almelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51820586.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij Atelier Floramar Bloemschikken zijn o.a. :