Atelier Orange in Almelo

schildersgalerie, schildersatelier,

Over Atelier Orange

Atelier Orange valt onder de rubriek galerie in Almelo.

Karst Kroeskamp is in 1949 te Almelo geboren. ij heeft de Nationale Schilderschool te Zwolle doorlopen, met de bedoeling het schildersbedrijf van zijn vader over te nemen. Dat is het uiteindelijk niet geworden. In 2007 heet hij het kunstzinnige gedeelte van die opleiding weer opgepakt en is begonnen met tekenen en schilderen.

Hij heeft les gehad van Ben Kuipers (Le Pinceau – Ootmarsum), Ginus Lindeman (Krevo – Almelo) en Piet van der Hoef (Artilo – Almelo). Daarnaast heeft hij aan meerdere workshops deelgenomen zowel in binnen- als buitenland.

Karst schildert vooral met acrylverf en olieverf. Zijn stijl van schilderen kan zowel figuratief als realistisch worden gezien.

Atelier “Orange”. is te vinden in een winkelruimte aan de Oranjestraat 16 in Almelo. Dit pand gebruikt Karst samen met Winny Lenderink. Op donderdag-, zaterdagmiddag en koopzondag wordt er tussen 13:00 uur en 17:00 uur geschilderd in de winkel en geëxposeerd.

Wilt u een opdracht plaatsen, een schilderij kopen of heeft u andere vragen? Neem dan contact op via de website, u kunt hier rechts doorklikken. Bellen kan natuurlijk ook: 06-40519666 / 0546-820617


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Atelier Orange uit de rubriek galerie uit Almelo is gevestigd aan de Oranjestraat 16 in Almelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0546-820617.

Diensten en producten voor galerie

Trefwoorden die horen bij Atelier Orange zijn o.a. :