Care for Women Almelo in Almelo

Care for Women Almelo uit Almelo heeft geen profiel.

Wat doet Care for Women Almelo in Almelo

Care for Women Almelo is een coaching uit Almelo. Men is gevestigd aan de Kloosterweg 4a. Het telefoonnummer van Care for Women Almelo in Almelo is 06-22505425.

Is Care for Women Almelo in Almelo uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Almeloonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Care for Women Almelo in Almelo valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Almelo levert onder andere :

Oorsprong Care for Women: In samenwerking met Prof. Ben Fauser van het UMCU heeft Catherine van Heest de opleiding voor overgangsconsulenten opgestart. Het woord overgangsconsulente is door haar in de Dikke van Dalen gekomen. Zij is van oorsprong verpleegkundige en dook in het fenomeen overgang, ontdekte hoe Nederlandse vrouwen begeleid kunnen worden om beter met de klachten om te gaan. Care for Women is een landelijke organisatie die in 1997 opgericht werd door Catherine van Heest. Zij maakte de vervroegde overgang van haar moeder mee na borstkanker. Na een aantal jaren kwamen de onderwerpen menstruatieproblemen, PMS, anticonceptie, kinderwens, health checks, gewichtsbeheersing erbij. Momenteel zijn er 60 Care For Women praktijken in Nederland te vinden, waaronder in Almelo. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching