Circle Of Life Gezondheid in Hengelo

CIRCLE OF LIFE | Gezondheid - Coaching en Begeleiding

Over Circle Of Life Gezondheid

Circle Of Life Gezondheid valt onder de rubriek coaching in Almelo.

Ivonne de Lizer is de drijvende kracht achter Circle Of Life Gezondheid. Nog steeds volg ik opleidingen en cursussen, gewoon uit nieuwsgierigheid en om met de opgedane kennis verder te groeien en te ontwikkelen. Met deze opgedane kennis maak ik mijn eigen combinatie therapie├źn waarmee ik het leven van mijzelf en van andere aangenamer maak.

Ben je op zoek naar coach/therapeut die je kan helpen of begeleiden omdat je last hebt van een burn-out, depressie, autisme, PTTS of iets anders? Of heb je last van fysieke klachten zoals chronische vermoeidheid, reuma, migraine, rug- nek- knie- of schouderklachten? Kijk dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Circle Of Life Gezondheid.

De drie soorten therapie├źn die aangeboden worden bij Circle Of Life Gezondheid zijn:

- Hypnotherapie, tijdens een sessie kom je in een diepe ontspanning waardoor het kritisch denken omzeilt wordt. Hierdoor kan je onbewuste je helpen om de verandering die jij wenst te maken.

- Energetische therapie, blokkades in je lichaamsenergie worden opgeheven waardoor de energie weer voluit kan gaan stromen. Hierdoor voel je je ontspannen en lukt het om je dromen en veranderingen werkelijkheid te laten worden.

- Fysische Vasculaire Therapie, zorgt voor een stimulatie van de kleinste bloedvaatjes in je lichaam. Daarnaast ondersteunt deze therapie het verbeteren van het immuunsysteem. Een steeds belangrijk wordende component om gezond te zijn, blijven en worden.

Er zal altijd eerst een kennismakingsgesprek vooraf zijn, voordat er gestart wordt met een therapie. Deze is vrijblijvend en kosteloos.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd via de contactgegevens contact opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Circle Of Life Gezondheid uit de rubriek coaching uit Almelo is gevestigd aan de Celebestraat 70 in Hengelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41400994.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Circle Of Life Gezondheid zijn o.a. :