De Magische Kracht - Holistische Counseling en Coaching in Nijverdal

De Magische Kracht - Holistische Counseling en Coaching

Over De Magische Kracht - Holistische Counseling en Coaching

De Magische Kracht - Holistische Counseling en Coaching valt onder de rubriek coaching uit Almelo.

Bent u opzoek naar een Holistische Counseling of een Coach voor een scherpe prijs? Dan bent u bij De Magische Kracht - Holistische Counseling en Coaching aan het juiste adres.

Mijn naam is Henrike Schotman, ik ben de eigenaresse van De Magische Kracht - Holistische Counseling en Coaching. Bij mij kunt u terecht als u opzoek bent naar een holistisch counselor of/en coach. Die zich richt op uw problemen en zich bezighoudt met u, en een programma opmaakt speciaal gericht op u.

U bent eigen ondernemer, maar merkt dat je tegen persoonlijke zaken aanloopt (zoals onvoldoende zelfvertrouwen, het niet gewaardeerd voelen, niet zo goed durven) die de groei van uw bedrijf in de weg staan. Het loopt allemaal nog niet zoals u wilt. Daar kan ik u bij helpen

*Startende ondernemers kunnen in aanmerking komen voor een subsidie t.w.v. € 1000,- voor het ontwikkelen van ondernemers skills. Neem daarvoor contact met me op.

Heeft u nog vragen over mij? Of wilt u meer te weten komen over mijn werkwijze? Neem dan gerust contact met mij op of neem een kijkje op mijn website of op mijn Facebook pagina.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Magische Kracht - Holistische Counseling en Coaching uit de rubriek coaching uit Almelo is gevestigd aan de Maximastraat 1 in Nijverdal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39838352.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij De Magische Kracht - Holistische Counseling en Coaching zijn o.a. :