Elegant Nails in Almelo

Nagel studio Elegant Nails.

Over Elegant Nails

Elegant Nails valt onder de rubriek nagelstudio uit Almelo.

Elegant Nails is een nagelstudio gelegen in Almelo. Bij Elegant Nails kunt u tevens terecht voor CND™ en workshops.

Zo worden er de volgende workshops gegeven:

- NailArt Glamour Nagels: Hier leert u creatieve technieken om samen met CND™ Shellac™, brand 14+ day Nail Color System uw eigen unieke NailArt te creëren.

- Shellac™ Basis Workshop: Een gratis workshop bij aanschaf van Shellac™ producten. Hier leert u van het CND™ Shellac™, brand 14+ day Nail Color Systeem hoe u het dient aan te brengen, te onderhouden en hoe u het weer eenvoudig kunt verwijderen.

Op de website van Elegant Nails vindt u een ruim aanbod van de aangeboden producten. Zo vindt u hier producten van onder andere RescueRXx, Shellac™, Vinylux™. Maar ook gereedschap die u kunt gebruiken in uw salon vindt u bij Elegant Nails. Denk hierbij aan een sculpting brushes, nail tips & forms om chippen en afbreken tegen te gaan of verschillende displays om je producten mooi te promoten.

Fenny Visscher werkt al 34 jaar als Nagelstyliste waarvan al 32 jaar met CND™, heeft haar roots in de branch als Chiropodiste (1983). Na een opleiding met SuperNail in Amsterdam in 1984 kwam ze in Keulen in aanraking met Creative waar ze zich heeft ontpopt tot een Creative Master. Na vele Creative Bootcamps en Docenten-Training zowel in Nederland als de USA. Door haar jarenlange ervaring staat Fenny Visscher dan ook landelijk bekend als CND Ambasadeur en Opleidings-doecent CND™ met een geheel eigen Scholings Programma. Fenny heeft door de jaren heen vele Stylistes persoonlijk begeleid en van A tot Z opgeleid. Niet alleen de landskampioenen maar ook hele mooie en succesvolle studio's zijn hieruit voortgekomen.

Buiten de Nagelstudio om runt Fenny samen met haar man Bert Visscher een groothandel in Hand- en Nagelkosmetiek CND™..

Voor meer informatie over het ruime assortiment en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Elegant Nails.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Elegant Nails uit de rubriek nagelstudio uit Almelo is gevestigd aan de Doelenstraat 13 in Almelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0546-814066.

Diensten en producten voor nagelstudio

Trefwoorden die horen bij Elegant Nails zijn o.a. :