Harmony Coaching in Ommen

Rouw- en verliescoach | Jeugd- en kindercoach | EMDR bij trauma | Systemische pedagogiek en begeleider van opstellingen

Over Harmony Coaching

Harmony Coaching valt onder de rubriek coaching in Almelo.

Harmony Coaching helpt je in balans te komen.

Harmony Coaching biedt professionele en persoonlijke betrokken begeleiding als het leven in een onstabiele fase terecht is gekomen. Ik bied je een luisterend oor en met een open hart zal ik een ieder deskundig advies geven om je op weg te helpen naar nieuw evenwicht.

Allerlei gebeurtenissen kunnen je uit evenwicht brengen. Denk aan een overlijden, een geboorte van een kind, spanningen op het werk, verhuizen, scheiding of een burn-out. Om je balans te hervinden kan het soms nodig zijn een steuntje in de rug te krijgen. Harmony Coaching is dat steuntje. Ik ben gespecialiseerd in rouw- en verliesverwerking, opstellingen, systemische pedagogiek, traumaverwerking via EMDR. Ik ben tevens Jeugd- en Kindercoach.

Ik help je graag binnen één van de volgende vormen die ik je kan aanbieden: 1. Hart op de tong | Een therapeutisch bordspel. 2. 2 daagse Training | Tafelopstellingen, bordspel "Hart op de tong", gezinssysteem en het vinden van verdieping. 3. Coaching | bij trauma, verlies baan, verlies dierbare, te weinig zelfvertrouwen. Elke hulpvraag is welkom.

“Ik wil mensen laten zijn zoals ze bedoeld zijn”

Graag voer ik met jou een kennismakingsgesprek, waarin vastgesteld kan worden welke vorm van coaching de beste garantie biedt voor nieuwe stabiliteit in je persoonlijke of professionele ontwikkeling. Laten we kennis maken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Harmony Coaching uit de rubriek coaching uit Almelo is gevestigd aan de Zwolseweg 8A in Ommen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48270309.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Harmony Coaching zijn o.a. :