ICU coaching in Delden

Stress- en Burn-out coaching

Over ICU coaching

ICU coaching valt onder de rubriek coaching in Almelo.

ICU coaching is al 12 jaar specialist op het gebied van stress en burn-out coaching De methodiek is effectief, praktisch en compleet. Ook re-integratiebegeleiding kan onderdeel zijn van het coachtraject.

ICU coaching begeleidt medewerkers met stressklachten en helpt ze weer ontspannen en met energie weer aan het werk te gaan. De medewerker leert om voor zichzelf te zorgen tijdens het werk zodat hij/zij ook met energie weer naar huis gaat.

Binnen het coachtraject komen zaken aan bod als: zelfkennis, zelfbewustzijn, stresshantering, gedragsverandering en verankering. Ook wandelen we de es op om inspanning en ontspanning af te wisselen.

Ik werk voor grotere opdrachtgevers in de regio Twente zoals: Stichting Carmelcollege, Universiteit Twente, Gemeente Hof van Twente en OSG Hengelo. Maar ook als particulier ben je welkom in mijn praktijk.

Interesse? Neem dan contact met me op.

Rendement van Geluk: Ik ben sinds 2018 licentiehouder bij Rendement van Geluk. Dat betekent dat ik onderdeel uitmaak van het Rendement van Geluk-team en dat ik de Gelukkig Leven Test© mag inzetten. De test is standaard opgenomen in mijn coachtrajecten maar deze is ook inzetbaar om teams, afdelingen of het hele bedrijf gezonder en gelukkiger te maken. Wil jij met jouw team aan de slag? Klik hier rechts dan door naar mijn website.

Ook interesse in mijn boek: "Dit is MIJN dag!"? Het is een praktisch handboek voor een gelukkig leven zonder stress. Klik dan ook even door naar mijn website, daar te bestellen voor €19,95 incl. verzendkosten. Het is ook verkrijgbaar als E-Book, voor € 10,00.

Wil je een afspraak maken voor een zakelijke kennismaking of een gratis intakegesprek? Bel me tijdens kantooruren: 06-23102334.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ICU coaching uit de rubriek coaching uit Almelo is gevestigd aan de Molenstraat 19 in Delden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23102334.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij ICU coaching zijn o.a. :

Nieuws van ICU coaching in Delden

ICU coaching | Praktisch, Compleet en Effectief bij Stress, Burn-out en Re-integrati

ICU coaching | Praktisch, Compleet en Effectief bij Stress, Burn-out en Re-integrati

ICU coaching begeleidt medewerkers met stressklachten en helpt ze om weer ontspannen, energiek en met plezier aan het werk te zijn door ze te leren hoe ze voor zichzelf kunnen zorgen op het werk.