In Person in Almelo

In Person uit Almelo heeft geen profiel.

Wat doet In Person in Almelo

In Person is een uitzendbureau uit Almelo. Men is gevestigd aan de Rosa Luxemburgstraat 15. Het telefoonnummer van In Person in Almelo is 0546454740.

Is In Person in Almelo uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Almeloonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

In Person in Almelo valt onder de rubriek uitzendbureau. Een uitzendbureau uit Almelo levert onder andere :

In Person uitzendbureau heeft zich gespecialiseerd in uitzenden, detacheren en werving & selectie in alle segmenten. Van horeca tot ict, van logistiek tot techniek, van zorg tot zakelijke dienstverlening en meer, in iedere branche kunnen wij u van dienst zijn. Wij zijn zowel In House als vanuit reguliere vestigingen actief, ook over de grens!

In Person werkt graag nauw samen met haar opdrachtgevers om voor hen de beste HRM oplossingen te realiseren. Door ruime ervaring, betrokkenheid en professionaliteit van onze mensen kunnen we dit bereiken. Onze unieke aanpak, het uitzendvak op een persoonlijke ‘no-nonsense wijze beoefenen. In Person streeft continue naar verbetering, ongeacht het niveau van de dienstverlening; het kan altijd beter! Wij committeren ons hierbij aan de Kaizen filosofie, uitgangspunt van deze visie is stap voor stap verbetering van de dienstverlening.

Sinds 1989 een begrip op de Nederlandse, Duitse en Poolse uitzendmarkt. In de loop der jaren hebben wij veel grote en kleine werkgevers aan ons weten te binden, meestal betreft het life-time partnerships. Wie eenmaal gewend is aan het serviceniveau van In Person wil niet meer anders.

Meer mogelijk maken is waar we voor staan. Dit uit zich in harder lopen, scherper luisteren, verder kijken, nauwgezetter zijn, persoonlijker benaderen, ruimer denken, dieper graven, vroeger opstaan, vlugger handelen, duidelijker spreken, meer overeenkomsten zoeken en creatiever denken. Het wil, Het kan, Het zal!

Visie:

Het wil Nooit zullen we handelen alsof morgen hetzelfde brengt als gisteren.

Het kan Het kan wel geregeld worden allemaal. Overleg en doortastendheid zijn als ogen en handen.

Het zal Het werkwoord zullen zegt iets over ijver en intelligentie. Wie het aan één ervan ontbreekt blinkt nooit uit. Wie beide bezit komt er.

Missie:

In Person verbindt zich op dynamische wijze aan haar klanten, te weten werkgevers, werknemers en werkzoekenden. Door ruime ervaring, betrokkenheid en professionaliteit van onze mensen kunnen we dit bereiken. Onze unieke aanpak, het uitzendvak op een persoonlijke ‘no-nonsense wijze beoefenen, verzekert al onze klanten van de beste HRM-oplossingen.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review