Inez Bloem Jeugdcoach in Almelo

Inez Bloem Jeugdcoach: Om dóór te gaan met wat je kwijt bent.

Over Inez Bloem Jeugdcoach

Inez Bloem Jeugdcoach valt onder de rubriek coaching in Almelo.

Inez heeft in 2016/2017 de opleiding tot jeugdcoach afgerond (complete opleiding op HBO niveau) en mag zichzelf gecertificeerd jeugd- en pubercoach noemen. In 2018 heeft Inez de opleiding Coachen met de hond gevolgd en behaald.

Daarnaast is zij in 2020 gecertificeerd trainer geworden voor coaching met Schatgravers en heeft zij de training Kind Gezin & Rouw voor Professionals gevolgd bij Janet Schmidt (rouwtherapeut). Door deze opleiding kan zij gezinnen begeleiden om dóór te gaan met wat ze kwijt zijn en ondanks het verlies toch weer gelukkig kunnen worden.

Weten jij en je ouders het even niet meer? Zit je niet lekker in je vel? Ben je boos of verdrietig door iets? Kan jouw zelfvertrouwen wel een boos gebruiken? Dan helpt Inez Bloem Jeugdcoach jou graag verder. Met Inez kun je praten en zij zal naar jou luisteren en met je meedenken zonder dat er direct een oordeel valt.

Gezinnen en jongeren kunnen met diverse vragen in de praktijk van Inez Bloem Jeugdcoach terecht. Inez kan jou helpen met onderstaande onderwerpen/vragen:

- Rouw en verlies.

- Boosheid en teleurstelling.

- Hoe ziet de toekomst eruit?

- Zelfvertrouwen vergroten.

- Bij een scheiding.

Voor meer informatie en de mogelijkheden kun je een kijkje op de website nemen. Vragen? Neem dan contact op om deze te bespreken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Inez Bloem Jeugdcoach uit de rubriek coaching uit Almelo is gevestigd aan de Molenstraat 14 in Almelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10967601.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Inez Bloem Jeugdcoach zijn o.a. :