JouwVitaliteitcoach in Nijverdal

JouwVitaliteitcoach: Individuele coaching , workshops, yoga, stilte retraites.

Over JouwVitaliteitcoach

JouwVitaliteitcoach valt onder de rubriek coaching in Almelo.

JouwVitaliteitcoach is er voor particulieren, organisaties en bedrijven.

Het gezicht achter JouwVitaliteitcoach is Madelon Boode. Madelon houdt vanaf kinds af aan al van buiten zijn en bewegen en zij heeft in 2016 haar eigen bedrijf opgericht. Het doel is het bereiken van duurzame resultaten d.m.v. een prettige samenwerking in op maat afgestemde trajecten.

JouwVitaliteitcoach biedt diverse diensten aan particulieren, bedrijven en organisaties. Hieronder staat een kort overzicht hiervan:

- Particulieren: Individuele coaching, workshops, yoga en bewegen voor seniores en stilte retraites.

- Bedrijven en organisaties: Individuele coaching trajecten, yoga voor bedrijven, diverse workshops en stilte retraites.

Wil jij als bedrijf of particulier effectieve hulp om de vitaliteit en positieve gezondheid van een werknemer of jezelf duurzaam te verbeteren? Wil je meer grip op welzijn? Dan kan ik van dienst zijn! Het kan gaan om grote (burn-out) of kleinere (stress, onrust) mentale klachten en de fysieke klachten die daardoor ontstaan. Ook als het gaat om het verbeteren van leefstijl kan ik helpen. Wat doe ík dat anderen niet doen en waarom is mijn coaching duurzaam en effectief? Door bewust gebruik te maken van verschillende aspecten van coaching én van verschillende intelligenties slaat je lichaam de nieuwe informatie, ervaringen en inzichten beter op. Oude patronen kun je dan makkelijker doorbreken en overschrijven. Bij mij leer je o.a. door: te ervaren, te doen, te denken, te voelen, te reflecteren, te observeren, te analyseren, de natuur en door intuïtie.

Nieuwsgierig naar meer? Je kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en voor meer informatie. Heb je een vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

JouwVitaliteitcoach uit de rubriek coaching uit Almelo is gevestigd aan de Holterweg 26a in Nijverdal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18441863.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij JouwVitaliteitcoach zijn o.a. :

Nieuws van JouwVitaliteitcoach in Nijverdal

Yoga lessen bij JouwVitaliteitcoach

Yoga lessen bij JouwVitaliteitcoach

Mogelijkheden yoga lessen