Kompaszie.com in Raalte

Kompaszie.com | Je wordt glashelder in waar je voor gaat en staat.

Over Kompaszie.com

Kompaszie.com valt onder de rubriek coaching in Almelo.

Kompaszie.com voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Kies voor een gezonde toekomst. Je hoeft niet anders dan je zelf te zijn.

Kiezen voor de toekomst betekent voor veel mensen dat ze in het diepe springen en dat ze krampachtig op deze stresssituatie reageren. Maar wil je ervaren hoe dit ook ontspannen en effectief kan? Maak dan een afspraak voor een gratis loopbaanconsult bij Kompaszie.com.

In dit consult krijg je zicht op je kansen op werk in de actuele arbeidsmarkt. Op werk dat echt bij jou past op basis van wie je echt bent en wat je werkelijk verlangt. Want juist dan ben je krachtig en succesvol.

Het consult kan ook leiden tot een persoonlijk plan gebaseerd op 5 stappen waarmee je glashelder wordt in waar jij voor gaat en staat. En daarmee ook glashelder voor je omgeving. Je ambities worden zichtbaar voor iedereen waardoor je kansen op werk dat echt bij je past veel groter worden. Het thuisfront merkt al na één gesprek dat er iets veranderd is.

De 5 stappen van Kompaszie.com op weg naar inspiratie in je werk en een gezond leven zijn:

1. Hoe maak je keuzes waarop je kunt vertrouwen?

2. Ken jezelf. Jouw talenten en jouw passie, maar ook jouw valkuilen en blokkades.

3. Maak je vrij van belemmeringen die jou in de weg staan om jouw ambities te realiseren.

4. Wees zichtbaar in wie je bent en in wat je wilt realiseren. Voor jezelf en voor de buitenwereld.

5. Sta waar je voor gaat en ga waar je voor staat!

Wat uniek is aan de begeleiding van Kompaszie.com is dat zij garant staan voor het behalen van de resultaten die zij in jouw persoonlijk stappenplan benoemen. Dit op basis van de uitgebreide ervaring van Kompaszie.com in het begeleiden van mensen in hun loopbaan.

Kompaszie heeft ook uitgebreide ervaring met re-integratiebegeleiding vanuit de ziektewet, eerste en tweede spoor en de begeleiding naar werk i.v.m. ontslag.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kompaszie.com uit de rubriek coaching uit Almelo is gevestigd aan de Heinoseweg 12 in Raalte. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0572-392766.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Kompaszie.com zijn o.a. :