Maximus Drive In Shows in Borne

Wij bieden een compleet pakket aan diensten als het gaat om licht, geluid, muziek en acts!

Over Maximus Drive In Shows

Maximus Drive In Shows valt onder de rubriek evenementen bureau in Almelo.

Bekijk hier een sfeerimpressie: http://www.youtube.com/watch?v=p2i2w5Nqrgo En nog eentje hier: http://www.youtube.com/watch?v=l7D9FhMh55I

Welkom bij Maximus Drive In Shows uit Twente

Maxishows.nl wordt gerund door Maikel Zweers. Maikel zit alweer een hele poos in de audiowereld en heeft zijn ervaring opgedaan door als geluidsman, lichtjockey, Stage Technicus en Diskjockey te werken.

Hij is de perfecte sfeermaker voor uw feest en door zijn professionaliteit zal uw evenement tot een hoog niveau getild gaan worden. Uiteindelijk gaat hij samen met u voor kwaliteit!

Maxishows.nl biedt een compleet pakket aan diensten als het gaat om licht, geluid, muziek en acts!

U kunt ons inhuren voor elke gelegenheid. Dus wanneer u een bruiloft, verjaardag, volksfeest, schoolfeest of bedrijfsfeest geeft, bent u bij ons aan het goede adres! Samen zorgen wij ervoor dat uw gasten tevreden naar huis zullen keren en er nog lang over zullen napraten.

Wij staan open voor uw ideeën en willen u graag verder helpen om van uw feest een geslaagd succes te maken! Maak dus nu kennis en ervaar de "Amazing Party Experience" dat ervoor zorgt dat u zorgeloos kunt genieten van uw feest.

Wij noemen onze Drive In Shows een Maxishow omdat het, het onderste uit de kan haalt en de maximale mogelijkheden uit uw feest. Uw feest wordt op een professionele manier aangepakt en in stijl afgesloten wanneer u gebruikt maakt van onze diensten. Wat we zoal doen? 100% feestgarantie geven!

We zijn in bezit van meer dan honderdduizend nummers en kunnen daarmee aan al uw muziek wensen voldoen. Onze shows zijn altijd fraai aangekleed en uitgerust met modern materiaal. Wilt u kwaliteit, professionaliteit, klantgerichtheid, flexibiliteit en iemand die met u mee denkt?

Wij zijn Maximus Drive-in Shows en uw gasten zullen uw feest met een zeer tevreden gevoel verlaten!

Onze taak Wanneer u alles heeft geregeld en het feest gaat beginnen, dan is het onze taak om van uw avond een geslaagde avond te maken. U zult zich verbazen hoe snel uw gasten zich op de dansvloer zullen wagen. De DJ kleed alles leuk aan met leuke praatjes en uw gasten hebben de mogelijkheid om een plaatje aan te vragen en ze hebben ruim de keus!

Last minute boekingen Super snel binnen 24 uur een Deejay nodig? U kunt ons dan mailen: info@maxishows.nl of bellen: 0623314039 dan maken wij alles (van overeenkomst tot factuur) voor u in orde. Let wel, wij brengen € 35,00 extra in rekening voor deze snelle service. Nu een last-minute = morgen feesten! (Mits wij beschikbaar zijn).

Voor meer informatie over Maximus Drive In Shows kunt u ook een bezoekje nemen aan onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Maximus Drive In Shows uit de rubriek evenementen bureau uit Almelo is gevestigd aan de De Pellenhof 16 in Borne. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23314039.

Diensten en producten voor evenementen bureau

Trefwoorden die horen bij Maximus Drive In Shows zijn o.a. :