Partyservice Marcel Tijhuis in Geesteren

Partyservice Marcel Tijhuis: Creatieve catering in de regio Almelo.

Over Partyservice Marcel Tijhuis

Partyservice Marcel Tijhuis valt onder de rubriek catering uit Almelo.

De drijvende kracht achter Partyservice Marcel Tijhuis is de gelijknamige Marcel Tijhuis. Bij Partyservice Marcel Tijhuis bent u helemaal aan het juiste adres voor het laten verzorgen van uw catering.

Bij Partyservice Marcel Tijhuis bent u aan het juiste adres voor catering voor onder andere:

- Tuinfeesten

- Trouwerijen

- Partijen

Partyservice Marcel Tijhuis beschikt over een groot arsenaal aan tenten. Maar ook servies, tafels, glazen en borden levert Partyservice Marcel Tijhuis met plezier voor u. Maak uw feest onvergetelijk door Partyservice Marcel Tijhuis in te zetten voor het regelen van de muziek.

Tevens heeft Partyservice Marcel Tijhuis een eigen snack- en koelwagen welke u kunt huren voor uw feest. Deze snack- en koelwagen is geschikt voor zowel kleine evenementen als een intiem feestje in uw achtertuin.

Samen met Partyservice Marcel Tijhuis kunt u uw wensen bespreken om zo samen tot het beste eindresultaat te komen. Wanneer er rekening moet worden gehouden met bijvoorbeeld allergie├źn is dit geen enkel probleem.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Partyservice Marcel Tijhuis.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Partyservice Marcel Tijhuis uit de rubriek catering uit Almelo is gevestigd aan de Langeveenseweg 4 in Geesteren. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25332367.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Partyservice Marcel Tijhuis zijn o.a. :