Pedicure Sharon in Almelo

Pedicure Sharon: Voetklachten behandeling.

Over Pedicure Sharon

Pedicure Sharon valt onder de rubriek pedicure uit Almelo.

Heeft u voetklachten? Dan kunt u bij Pedicure Sharon terecht voor een behandeling. De behandelingen vinden plaats in de salon en zijn uitsluitend op afspraak. Elke behandeling zal ruim ingepland worden zodat Pedicure Sharon u goed van dienst kan zijn.

U kunt bij Pedicure Sharon terecht voor al uw voetklachten, onderbeen-voetmassage, wellness behandelingen en een verzorgende manicure behandeling.

Als gediplomeerd pedicure werkt Pedicure Sharon volgens de Code van de Voetverzorging en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De ontwikkelingen in dit vakgebied volgt Pedicure Sharon nauwlettend.

De behandelingen:

- Verzorgende manicure behandeling, onderbeen en voetmassage, volledige voetbehandeling, gellak behandeling, kloven behandeling, klovenpakking, eelt verwijderen, likdoorn verwijderen, verzorging van nagels, wratten behandeling, nagelbeugel, nagel reparatie, orthese en antidruk. Een uitgebreide overzicht en de tarieven van de behandelingen ziet u op de website terug.

Heeft u een vraag aan Pedicure Sharon? Neemt u dan contact op. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje op de website nemen voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Pedicure Sharon uit de rubriek pedicure uit Almelo is gevestigd aan de Bizetstraat 23 in Almelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-36184865.

Diensten en producten voor pedicure

Trefwoorden die horen bij Pedicure Sharon zijn o.a. :