Praktijk Tarot Astrologie in Wierden

Praktijk voor Tarot en Astrologie gevestigd in Wierden. De Tarot is een kaartspel gebaseerd op eeuwenoude esoterische symboliek en omvat in totaal 78 kaarten waarbij we de grote en de kleine arcana (= geheim) onderscheiden.

Over Praktijk Tarot Astrologie

Praktijk Tarot Astrologie valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Almelo.

Praktijk Tarot Astrologie gevestigd in Wierden.

Wie ben ik.

Geboren en getogen ben ik in Arnhem waar ik de HBS-A met goed gevolg afsloot en het eerste jaar van de net in het leven geroepen HEAO bezocht. In mijn banen als studieadviseur bij PBNA, een schriftelijk onderwijsinstituut in Arnhem en daarna als intercedente bij Randstad Uitzendbureau in Almelo heb ik altijd de mens centraal gesteld. Na de geboorte van mijn kinderen ben ik als zelfstandige actief geweest en na het volgen van een cursus tarot grote interesse gekregen voor dit bijzondere medium. Deze kennis heb ik verdiept in de Beroepsopleiding voor Tarotisten aan het Jungiaans Instituut te Nijmegen waar ik in 2000 mijn diploma haalde en waar ik later tevens de Masterclass heb gevolgd. Tegelijkertijd heb ik bij Reini Beverdam na een interessante cursus astrologie de beroepsopleiding gevolgd voor Astrologisch Hulpverlener (diploma 2001) en tegelijkertijd bij het Bach Centrum de Bach Bloesem leergang gevolgd (2001).

Ook heb ik mijn Reiki I, II en III graden behaald maar ik ben niet actief als Reiki master. Na deze opleidingen heb ik vier jaar bij Karen Hamaker haar opleiding in de Jungiaanse psychologie gevolgd, wat mij veel nieuwe inzichten omtrent tarot en astrologie heeft gebracht.

Ik vind het leuk en inspirerend om mijn kennis zo goed mogelijk over te brengen via consulten, cursussen en workshops. Sinds 2001 geef ik het Tarot Magazine uit, een kwartaalblad met veel informatie over & uiteraard & de tarot, maar ook over haar raakvlakken zoals astrologie, numerologie, kabbalah, psychologie en filosofie. Doelstelling van het TM is het belichten van verschillende invalshoeken, meerdere aspecten van de tarot te onderzoeken en het bijeenbrengen van geïnteresseerden in de tarot en elkaars meningen te leren kennen en te respecteren. Hiertoe wordt elk jaar voor iedereen die interesse heeft in de tarot een Tarot Congres en een Tarot Werkdag georganiseerd door het TM. Een abonnement op het Tarot Magazine kan je realiseren door euro 26 over te maken op giro 3352057 of SNS 92.70.84.619 t.n.v. Susan Gorel/ Wierden o.v.v. Jaarabon. TM


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Tarot Astrologie uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Almelo is gevestigd aan de Schietbaanweg 14 in Wierden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0546-573989.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Praktijk Tarot Astrologie zijn o.a. :