Praktijk van Iersel in Almelo

Praktijk van Iersel: Fysiotherapie in Almelo.

Over Praktijk van Iersel

Praktijk van Iersel valt onder de rubriek fysiotherapeut in Almelo.

Zoekt u een praktijk die ambitieus, innovatief, flexibel en klantvriendelijk is? Dan bent u bij Praktijk van Iersel aan het juiste adres. Praktijk van Iersel ondersteund innovaties op het gebied van sport, gezond gedrag en verantwoord bewegen.

Naast fysiotherapie kunt u in deze praktijk ook terecht voor diverse specialiteiten en een multi-disciplinaire aanpak van diverse aandoeningen waarbij de praktijk een duidelijke voorbeeldfunctie vertegenwoordigd.

U kunt bij Praktijk van Iersel terecht voor de volgende behandelingen:

- Diagnostiek: Vitaliteitsscan, sensewear, sport- en preventietest, 4D motion lab, echografie en het sport medisch centrum.

- Therapie: Sportpodotherapie, vitaal slapen, psychosomatiek, andullatie, osteopathie, muscle activation, oncologie beweeggroep, stressreductie, dry needling, kinderfysiotherapie, arbeidsfysiotherapie, sportfysiotherapie, orthopedische manuele therapie en de reguliere fysiotherapie.

- Vitaliteit: Hardlopen met van Iersel, begeleid bewegen voor senioren, vip training, vitaal zwanger/zwangerfit, vitaliteitsscan, andullatie, sportspreekuur, ski-fit training en leefstijl en vitaliteitscoaching.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Praktijk van Iersel? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk van Iersel uit de rubriek fysiotherapeut uit Almelo is gevestigd aan de Van Riemsdijkplein 36-38 in Almelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0546714040.

Diensten en producten voor fysiotherapeut

Trefwoorden die horen bij Praktijk van Iersel zijn o.a. :