Schoonmaakbedrijf van Reenen in Almelo

UW PARTNER IN PROFESSIONEEL SCHOONMAAKWERK

Over Schoonmaakbedrijf van Reenen

Schoonmaakbedrijf van Reenen valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf in Almelo.

Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf dat actief is in Almelo en ver daarbuiten. Bij ons kunt u terecht voor verschillende diensten, zoals de schoonmaak van gebouwen en kantoren, zonnepanelen, gevels en daken.

Wij zijn zowel in te huren voor particulieren als voor bedrijven. Zo verzorgen wij de schoonmaak van verschillende bedrijfspanden, waarbij wij onder andere vloeren, ramen, bureaus en het sanitair schoonmaken, en prullenbakken legen. Wij zorgen ervoor dat uw gebouw altijd schoon en representatief is, zodat u een goed visitekaartje afgeeft aan uw bezoekers. En het bevorderd tevens de productiviteit, gezondheid en welzijn van uw medewerkers

Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden bieden wij ook gespecialiseerde diensten aan zoals: schoonmaken zonnepanelen, dak reinigen, gevelreiniging, glasbewassing en schoonmaakdiensten op maat.

We werken met Softwash, een zeer effectieve en duurzame methode die ervoor zorgt dat alle vervuiling zal verdwijnen.

Of u nu een particulier bent die een eenmalige schoonmaak wenst voor de gevel van het huis, een bedrijf bent dat volledig ontzorgd wilt worden op het gebied van schoonmaak, of uw zonnepanelen en/of ramen wilt reinigen, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schoonmaakbedrijf van Reenen uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Almelo is gevestigd aan de Bedrijvenpark Twente 165B in Almelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-31697008.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij Schoonmaakbedrijf van Reenen zijn o.a. :