Slubbers (Wolwereld) in ALMELO

Slubbers | Haakpakketten en garens

Over Slubbers (Wolwereld)

Slubbers (Wolwereld) valt onder de rubriek webshop in Almelo.

WELKOM BIJ SLUBBERS

Maak je eigen Slubbers huissloffen. Iedereen kan het met mijn complete haakpakketten met patronen op jouw voet aangepast.

Create your own Slubbers, een superleuk concept, of je nu kunt haken of niet. Het maakt daarbij niet uit of je links- of rechtshandig bent. Echt.....Iedereen kan haken!

Het is net als met hardlopen. Je moet het even leren, er even doorheen. Volg het patroon en langzaam maar zeker zal jouw Slubbers creatie zichtbaar worden. Zie jij al voor je hoe jij met jouw Slubbers aan je voeten op de buik kruipt en geniet van wat vrije uurtjes?

Je krijgt ook begeleiding vanuit mij. Ik lever niet alleen een compleet haakpakket, maar er zit altijd een uitgebreide handleiding bij. Stap voor stap loods ik je door de kunsten van haakwerk heen tot jouw unieke paar Slubberssloffen. Per mail mag je altijd vragen stellen. Ook per facebook ben ik bereikbaar.

Klik snel door naar mijn webshop.

Ik heb haakpakketten voor de herfst, winter en lente. Bekijk snel alle mogelijke modellen. Maar ook kids-producten en allerhande producten als kids omslagdoeken, dekens, haaknaalden, sleutelhangerpakketten.

Daarnaast vind je in mijn webshop katoen, acryl, polyesther combinaties, sokkenwol, zolen en patronen, kant en klare producten.

De kant en klare producten worden niet voor je op maat gemaakt, maar liggen klaar om gekocht te worden. Bekijk of je maat er tussen zit.

Ik geef tevens doorlopend haakcursussen in de kleine showroom te Almelo. Meld je aan via de website voor een workshop "leren haken", ook voor kinderen!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Slubbers (Wolwereld) uit de rubriek webshop uit Almelo is gevestigd aan de Borg Ewsum 64 in ALMELO. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0546-867267.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Slubbers (Wolwereld) zijn o.a. :

Nieuws van Slubbers (Wolwereld) in ALMELO