Soul X-pression in Nijverdal

Soul X-pression | Met je ziel als kompas, weten je voeten waar te gaan.

Over Soul X-pression

Soul X-pression valt onder de rubriek coaching in Almelo.

De drijvende kracht achter Soul X-pression is Stephanie Tuinte. Dit bedrijf valt onder Stephanie lifecoaching & healing.

Stephanie is een intuïtief lifecoach, healer en begeleider. Ook voor familieopstellingen kunt u hier terecht.

Soul X-pression staat voor zielsexpressie. Dit is een naam dat door eigen ervaring is gaan leven. Stephanie leerde dat je pas lekker in je vel zit wanneer je jezelf bent en ook echt kunt zijn. Je trekt met deze energie werk, mensen en alles waar je hart naar verlangt, aan. Dit is het zielspad waar we voor leven.

Stephanie heeft voor dit beroep gekozen omdat zij zelf 3 keer thuis is gekomen met een bore-out. Stephanie realiseerde zich toen dat ze beter kan gaan doen waar zij goed in is en waar zij zich goed bij voelt. Dat is mensen aanvoelen in wat zij nodig hebben om zielsgelukkig te kunnen zijn.

Stephanie helpt jou om jouw emoties te releasen zodat de energie die hieruit vrijkomt de verbinding kan herstellen met jezelf en jouw zielspad. Hiervoor werkt zij intuïtief met de middelen healy, opstellingenwerk en zelfhulpboeken.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Soul X-pression? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Soul X-pression uit de rubriek coaching uit Almelo is gevestigd aan de Vondelstraat 19 in Nijverdal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48503359.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Soul X-pression zijn o.a. :