Teken- en Schilderclub De Uitdaging in Almelo

Teken- en Schilderclub De Uitdaging: Bedrijfsuitjes en workshops.

Over Teken- en Schilderclub De Uitdaging

Teken- en Schilderclub De Uitdaging valt onder de rubriek workshops uit Almelo.

De drijvende krachten achter Teken- en Schilderclub De Uitdaging zijn Marianne en Harrie Moelard. Marianne richt zich op het creatieve gedeelte en bij Harrie bent u aan het juiste adres als het aankomt op het laten maken van mooie foto's.

U vindt Teken- en Schilderclub De Uitdaging in het atelier van Creatief Centrum De Klodderstee. De lessen die gegeven worden zijn beschikbaar voor maximaal 8 personen. Zo krijgt iedereen de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft.

Voor leuke creatieve workshops, bedrijfsuitjes of een cursus fotografie bent u bij Teken- en Schilderclub De Uitdaging helemaal aan het juiste adres. U kunt kiezen uit verschillende workshops of pakketten voor een bedrijfsuitje.

Voor een professionele fotograaf bent u bij Fotografie Harrie Moelard helemaal aan het juiste adres. Bij Fotografie Harrie Moelard kunt u onder andere terecht voor een portretschoot, trouwshoot of bedrijfsshoot. Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Fotografie Harrie Moelard.

Voor meer informatie over de bedrijfsuitjes en workshops kunt u een kijkje nemen op de website van Teken- en Schilderclub De Uitdaging. Hier vindt u tevens alle contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Teken- en Schilderclub De Uitdaging uit de rubriek workshops uit Almelo is gevestigd aan de Rozenstraat 30 in Almelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42756636.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Teken- en Schilderclub De Uitdaging zijn o.a. :