Trimsalon Serena in Almelo

Trimsalon Serena | Heeft volop kennis om uw dier het best tot zijn/haar recht te laten komen.

Over Trimsalon Serena

Trimsalon Serena valt onder de rubriek dierverzorger in Almelo.

Trimsalon Serena is de salon voor Kloosterhaar en Almelo. Bij Trimsalon Serena werken ze 1 op 1, dus een zo kort mogelijke behandeling met 100% aandacht voor uw dier. Met veel plezier en kennis wordt er ruim aandacht besteedt aan uw dier om deze zo optimaal mogelijk te behandelen. Naast het deskundig verzorgen van uw dier kunt u vrijblijvend terecht voor advies over de verzorging van uw hond.

Serena is de trotse eigenaresse van Trimsalon Serena. Vroeger was zij al gek op dieren. In 2009 is zij begonnen met de opleiding Dierentrimmer aan het AOC de Groenewelle in Zwolle, in 2012 heeft zij haar diploma behaald en Trimsalon Serena gestart binnen een dierenspeciaalzaak. In 2019 kwam zij op het idee om in Almelo haar zaak te openen.

Bij iedere behandeling wordt uw dier grondig onderzocht en nagekeken. zo worden de nagels geknipt, teken en vlooien verwijderd en bestreden (de kosten hiervan worden doorberekend) en de anaalklieren worden gecontroleerd. Als finishing touch krijgt uw dier een heerlijk geurtje.

De behandelingen zien er als volgt uit:

- Effileren (De vacht word met een effileer schaar in ieder gewenst model geknipt. De volgende rassen worden meestal geëffileerd: Shin-Tzu, Maltezer, Lhaso Apso en veel kruisingen.)

- Knippen (De vacht wordt met een recht schaar in ieder gewenst model geknipt. Voorbeelden van rassen die meestal worden geknipt zijn: Bichon Frise, Poedel etc.)

- Plukken/strippen (Het dode haar wordt met de hand verwijderd, gebeurt dit niet dan kan het dode haar jeuk veroorzaken.)

- Verharingsbehandeling (Verliest uw hond steeds haren en houdt u het niet bij met stofzuigen, bij een verharingsbehandeling worden alle los zittende haren verwijderd door middel van diverse technieken)

- Ontwollen (Sommige honden kunnen 2 keer per jaar enorm gaan verharen, om dit te versnellen zou u de hond kunnen laten ontwollen. De hond wordt helemaal gewassen, geblazen/geföhnd en ontwold. Bij ontwollen worden de onderwol en loszittende dekharen verwijderd.)

- Scheren (Met een tondeuse, verschillende lengtes zijn mogelijk)

- Wassen/kammen/borstelen (Hek kan geen kwaad om uw hond te wassen als u maar de geschikte shampoo gebruikt)

- Ontklitten (Het verwijderen van klitten uit de vacht, door middel van onder andere borstelen en kammen)

Ook zijn er een aantal losse behandelingen zoals:

- Wassen en föhnen

- Borstelen en kammen

- Nagels knippen

- Hoofd en/of pootjes bijknippen

Het adres voor de vestiging in Kloosterhaar is: Kleinhaar 15, 7694 BK in Kloosterhaar.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en/of de tarieven, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.

-


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Trimsalon Serena uit de rubriek dierverzorger uit Almelo is gevestigd aan de Rembrandtlaan 218 in Almelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25272862.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Trimsalon Serena zijn o.a. :