Van Saane Coaching, Training en Advies in Almelo

Van Sanne coaching, training en advies

Over Van Saane Coaching, Training en Advies

Van Saane Coaching, Training en Advies valt onder de rubriek coaching uit Almelo.

De drijvende kracht achter Van Saane is René van Saane. Door zijn ruime werkervaring in de zakelijke dienstverlening heeft René ruime mensenkennis opgedaan en heeft hij geleerd oplossingsgericht zaken aan te pakken. Mensen helpen met het ontdekken en benoemen van hun passie is de reden dat René Loopbaanadviseur is geworden.

Als loopbaanadviseur begeleidt René u naar een nieuwe uitdaging. Kernwoorden hierbij: persoonlijke aandacht en oprechte interesse. Door samen opzoek te gaan naar uw passie krijgt René u weer in beweging en gemotiveerd. René werkt middels een 5-stappenplan waarbij u samen opzoek gaat naar onder andere:

- Kernwaarden

- Kwaliteiten

- Drijfveren

- Valkuilen

- Jouw zoekprofiel

Tevens helpt René u weer zelfvertrouwen te geven of over uw toekomst na te denken nadat u uw baan bent verloren. Ook ondersteunt René bedrijven in het voorbereiden en begeleiden van het outplacement traject, door samen een plan van aanpak te maken.

Voor meer informatie over bovenstaande, de trainingen die René aanbiedt en de contact gegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Van Saane.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Van Saane Coaching, Training en Advies uit de rubriek coaching uit Almelo is gevestigd aan de Lankampsweg 3 in Almelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21528597.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Van Saane Coaching, Training en Advies zijn o.a. :